fbpx
Cosul tau de cumparaturi
Subtotal:
0.00 lei
Produsele din cos
Finalizare comanda
pic

Training si consultanta

Pe lângă partea de produse pe care le puteți achiziționa de pe site, povestea prăjitoriei de cafea nu se oprește aici. Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a vă oferi consultanță privind aromele potrivite și combinațiile care se vor potrivi în cafeneaua dvs. Ne puteți apela cu încredere pentru urmatoarele servicii

Consultanță

Oferim servicii de consultanță care au ca obiectiv dezvoltarea afacerii pe care o construiți (start-up coffee shop) sau îmbunătățirea serviciilor și produselor oferite clienților deja existenți.

Specialiștii noștri vă pot consilia în umătoarele arii de activitate:

  • Start-up coffee shop – deschiderea unui coffee shop
  • Start-up Roastery- deschiderea unei prăjitorii de cafea
  • Evaluarea și eficientizarea proceselor din cadrul barului prin implementarea unor proceduri care au în vedere perfecționarea serviciilor- produselor oferite.
  • Creare unui blend personalizat în funcție de dorințele consumatorilor folosind cafea de specialitate.

De asemenea furnizăm cafea de specialitate având capacitatea de producție pentru a acoperi necesarul dumneavoastră de cafea.

Training

Oferim traininguri de specialitate obiectivul nostru fiind dezvoltarea abilităților în vederea efectuării tranziției de la pasionat la un specialist al cafelei. Beneficiați de experiența unor traineri recunoscuți în industria cafelei care vă vor împărtăși cunoștințele în următoarele domenii:

Vezi calendarul cursurilor aici: Calendar Barista Institute.