Lansarea celui mai nou număr The Daily Cup marchează finalul unor săptămâni caniculare. Numai bine te așteptăm să te răcorești cu un iced latte la standul Olivo Coffee Roasters de la Jazz in the Park – îl găsești în dreptul Cazino-ului, pe aleea principală. Include în planurile de weekend ritmuri de jazz, interpretate cu măiestrie de artiștii de la Jazz in the Park

Și dacă asta nu e de ajuns să te convingă, avem și o mică provocare pentru tine. Dacă te simți inspirat, surprinde un cadru interesant/ creativ/ inedit, în care să incluzi cafeaua ta preferată și/sau ziarul The Daily Cup. Încarcă imaginea pe contul tău de Instagram sau de Facebook, folosind hashtag-ul #thedailycup și ai șansa de a câștiga un Abonament de Cafea Coffee Rookie, în valoare de 272 lei, ce conține 2 pungi de cafea de 250 g/lună, timp de 4 luni.

Așadar ce poate fi mai plăcut de atât într-o după amiază de sâmbătă? Ocupă loc pe iarbă în parc, răsfoiește cele mai noi articole, savurează o cafea to go, în timp ce te bucuri de acordurile muzicii. Ne vedem pe 6 iulie 2019, la standul Olivo Coffee Roasters de la Jazz in the Park, între 13:00 – 15:00!

Mini-regulament de campanie 🙂

  1. Achiziționează orice sortiment de cafea to go de la Olivo Coffee Roasters – chioșcul Olivo Coffee.You.Go de pe Bd. Eroilor, Nr.7 sau stand-ul Olivo Coffee Roasters din cadrul Jazz in The Park, în perioada 6-7 iulie 2019
  2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe pagina ta de Instagram sau Facebook, folosind hashtag-ul #thedailycup.
  3. Impresionează juriul și câștigă! În perioada 8 – 12 iulie vom analiza toate fotografiile înscrise și vom alege un câștigător. Criteriile de jurizare sunt: respectarea temei concursului, originalitatea, viziunea creativă a fotografiei.
  4. Premiul constă într-un abonament de Cafea Coffee Rookie, în valoare de 272 lei, ce conține 2 pungi de cafea de 250 g/lună, timp de 4 luni.
  5. Nu-ți face griji! Dacă ai câștigat, te contactăm noi! 🙂
  6. Predarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la această Campanie presupune acceptul câștigătorilor referitor la faptul că persoana lor, numele, localitatea în care domiciliază și fotografia lor pot fi făcute publice și folosite în materiale foto, audio și video de către Organizator fără nici un fel de plată aferentă.
  7. Ne rezervăm dreptul de a modifica și/ sau completa oricând Regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/ sau înceta și/ sau întrerupe și/ sau prelungi oricând desfășurarea Campaniei, cu condiția ca orice modificări/ completări aduse prevederilor acestui regulament să fi supuse înștiințării prealabile a participanților, cu cel puțin 24 de ore înainte de data la care orice modificare/ completare la Regulament va deveni aplicabilă. Nu vom lua în considerare înscrierile persoanelor care își asumă o identitate falsă.
  8. Premiul câștigat nu poate fi înlocuit cu alte câștiguri și nici nu se acordă contravaloarea în bani. În cazul refuzului câștigătorilor de a beneficia de câștig sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Spor la fotografiat! 🙂