În cel mai nou număr al ziarului The Daily Cup, am lansat un nou concurs creativ pentru tine. Răsfoiește-l până la ultima pagină și descoperă un chenar dedicat imaginației. Dă frâu liber emoțiilor și arată-ne printr-un desen, o poezie, cuvinte alese sau orice te inspiră, cât de mult iubești cafeaua și ce înseamnă ea pentru tine. Cea mai inspirată expresie artistică va fi răsplătită cu un abonament de cafea pentru 4 luni, oferit de prăjitoria noastră de cafea.

Iată ce trebuie să faci:

 • Așterne creația ta pe hârtie, în chenarul din ziar
 • Fă-i o poză și încarc-o pe profilul tău de Instagram și/sau Facebook
 • Etichetează în postare pagina Olivo Coffee Roasters
 • Folosește hashtag #TheDailyCup
 • Dacă postarea ta ne inspiră, ai toate șansele să câștigi un Abonament de Cafea pentru 4 luni. În plus, cele mai reușite desene/texte/poezii vor fi publicate în următorul număr al Ziarului The Daily Cup.

Concursul se desfășoară în perioada 06.07.2019 – 30.09.2019, în 3 etape, după cum urmează:

06.07 – 30.09 2019 – perioada de înscriere. Aceasta este etapa în care poți încărca fotografiile cu creația ta pe pagina de Instagram sau Facebook. Vom lua în considerare doar pozele care îndeplinesc condițiile de mai sus.

01.10 – 08.10 2019 – perioada de jurizare. Fotografiile din concurs vor fi încărcate într-un album pe paginile de Facebook și de Instagram Olivo Coffee Roasters și, timp de o săptămână, fanii vor putea vota creația lor preferată.

09.10 – 18.10 2019 – anunțarea câștigătorului. Pe lângă votul fanilor, va exista și un juriu Olivo Coffee Roasters care își va alege favoritele. La final vom face media între voturile voastre și voturile juriului, iar design-ul câștigător va fi cel cu cele mai multe aprecieri. Câștigătorul va fi anunțat pe paginile de Instagram și Facebook Olivo Coffee Roasters. *

Regulamentul complet este disponibil mai jos:

GUIDELINES DE PARTICIPARE

 • Înscrierea în concurs se face pe pagina de Instagram și/sau de Facebook a concurentului folosind hashtag-ul #thedailycup și prin etichetarea paginii de Instagram și/sau Facebook Olivo Coffee Roasters. Vor fi acceptate pentru jurizare doar postările care conțin aceste elemente.
 • Deadline-ul de trimitere a propunerilor este 30 septembrie 2019, ora 23:59
 • Cele mai reușite înscrieri în concurs vor fi publicate în următorul număr The Daily Cup, ediția toamnă-iarnă 2020
 • Criteriile de jurizare sunt: respectarea temei concursului, originalitatea, viziunea creativă a lucrării & actualitatea modelului propus în acord cu brieful oferit.
 • Prin participarea în acest concurs, orice participant încredințează cesiunea tuturor drepturilor patrimoniale de autor, pentru orice teritoriu şi pentru o perioadă nedeterminată, a materialului reieșit în urma participării sale în concursul organizat de Olivo Coffee Roasters.
 • Prin participarea în acest concurs fiecare concurent garantează originalitatea lucrării sale și faptul că deține drepturile de folosire ale oricărui element grafic parte din design-ul înscris în concurs. Organizatorii concursului (Olivo Coffee Roasters) nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la originalitatea lucrărilor participante, inclusiv a celei alese de către juriu ca fiind căștigătoare.
 • Predarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la această Campanie presupune acceptul câștigătorilor referitor la faptul că persoana lor, numele, localitatea în care domiciliază și fotografia lor pot fi făcute publice și folosite în materiale foto, audio și video de către Organizator fără nici un fel de plată aferentă.
 • Premiul constă într-un abonament de Cafea Coffee Rookie, în valoare de 272 lei, ce conține 2 pungi de cafea de 250 g/lună, timp de 4 luni.
 • Sunt descalificate automat persoanele care participă la Concurs asumându-și o identitate falsă. Organizatorul își rezervă dreptul de a elimina din Concurs sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat câștigător în cazul în care acesta nu a furnizat date corecte de contact, s-a înscris utilizând date false sau incearcă să influențeze Concursul prin modalități frauduloase sau nu respectă prevederile Regulamentului.
 • Premiul câștigat nu poate fi înlocuit cu alte câștiguri și nici nu se acordă contravaloarea în bani. În cazul refuzului câștigătorilor de a beneficia de câștig sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.