Valentine’s Day e doar o dată pe an, însă motive de de iubit avem în fiecare zi. Cu fiecare ceașcă de cafea ce ne trezește dimineață de dimineață, cu fiecare ceașcă savurată de plăcere pe la amiază sau cu ceașca de cafea socială, cu care ne delectăm la cafeneaua preferată.

Da, nu avem nevoie de o ocazie specială pentru mici gesturi de iubire, însă de Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 Martie, mai-mai că ne cuprinde euforia începutului de primăvară. Și suntem mai darnici, mai iubăreți, mai romantici și plini de viață.

Dacă și tu iubești un iubitor de cafea, fă-i un cadou perfect: Coffee Lovers Pack. Fie că e vorba de iubit sau iubită, soț sau soție, mama, tata, sora, cel mai bun prieten sau colega de apartament, acum e momentul să vă bucurați împreună de o pereche delicioasă de boabe Roasters Blend și Ethiopia, la un preț special.

Instrucțiuni pentru savurare: de împărțit cu o persoană specială. A se savura în 2, cel puțin în fiecare dimineață. Conține: sute de boabe alese cu grijă, prăjite cu dragoste, gata să își elibereze magia în ceașcă.

Comandă-le acasă (la persoana specială) de aici: CoffeeLoversPack