Fie că alegi un french press, aeropress sau espresso, o doză binemeritată de cafeină te va ajuta să îți menții energia la cote maxime, pe tot parcursul zilei. Cel mai probabil dimineața de Black Friday te va găsi în fața calculatorului sau cu telefonul în mână de la cele mai timpurii ore, așa că o ceașcă aromată din licoarea ta preferată la intervale de timp regulate, va asigura succesul incursiunii tale de shopping.

Indiferent dacă alegi să rămâi țintuit în fața ecranului, ca să prinzi cele mai bune oferte sau le urmărești în mișcare pe întreg parcursul zilei, este bine să știi ce variantă de cafea să alegi pentru rezultate optime. Ți-am pregătit un mic grafic ce ilustrează variația de intensitate între espresso și lapte, ca să poți găsi cafeaua care să se plieze perfect pe gusturile tale. În plus, dacă vrei să afli curiozități despre cafea și ce anume se întâmplă în corpul tău când bei o ceașcă (sau mai multe) din această băutură minunată, citește ghidul nostru de mai jos.

Rămâi aproape de noi! Luni, 13 noiembrie, dimineața devreme lansăm campania BREWMONDAY, the day you get ready for Black Friday. Am pregătit câteva pachete la prețuri speciale, pentru toți iubitorii de cafea.

blkfri-praji_nik_phase-22