Fenomenul Black Friday este fără doar și poate unul dintre cele mai așteptate evenimente de shopping din România. Chiar dacă în ultimul perioadă am început să vedem zeci de Black Friday-uri și peste an – de vară, de weekend sau în zilele de luni – doar unul dintre ele ajunge să fie pe buzele tuturor.

În mod tradițional, Black Friday are loc în ultima zi de vineri din luna noiembrie, chiar după joia de Thanksgiving a americanilor, însă nouă (românilor) nu prea ne place să respectăm regulile, nu-i așa? Nerăbdarea e mare și atunci, de ce să nu facem Black Friday cu o săptămână mai devreme?! Majoritatea dintre noi ne vom pregăti anul acesta armele de shopping pe data de 17 noiembrie, dar oare suntem cu adevărat pregătiți? Nebunia cumpărăturilor începe dimineața devreme, competiția e acerbă, stocurile limitate, așa că viteza de reacție este esențială!

Ți-am pregătit un mic ghid de supraviețuire în ziua de Black Friday, care să îți asigure o eficiență maximă și să îți ușureze traseul până la produsele mult visate.

ghid-black-friday-prajitorie-2016