Momentele în care savurezi o cafea aromată pot deveni mai distractive cu ajutorul unor joculețe pentru minte. Da, cafeaua are darul de a te menține în alertă, iar un fun corner cu clasicul ”Găsește diferențele” poate spori efectele cafeinei. Exersează-ți atenția și puterea de concentrare încercând să găsești cele 10 diferențe între imagini.  O dată puzzle-ul rezolvat, fotografiat și încărcat pe contul tău de Instagram, în semn de recunoștință, îți facem cadou o cafea! Iată ce trebuie să faci:

  1. Găsește cele 10 diferențe dintre cele 2 imagini din Ziarul The Daily Cup, pagina 2
  2. Încercuiește-le pe toate în imaginea din stânga, fă-i o poză și încarcă-o pe profilul tău de Instagram, folosind hashtag-ul #prajitoriaolivo
  3. Noi cei de la Prăjitoria de Cafea Olivo, vom analiza periodic universul Instagram, în căutare de noi înscrieri în concurs.
  4. Dacă fotografia ta îndeplinește condițiile de participare descrise mai sus, vei primi un mesaj de confirmare din partea noastră.
  5. Premiul constă într-un espresso sau cappuccino to go și poți intra în posesia lui doar după ce îi arăți barista-ului de la chioșcul Olivo Caffe de pe Bd. Eroilor, nr. 7 mesajul de confirmare primit de la noi.
  6. Campania se desfășoară în perioada 24.06.2017 – 30.11.2017, în limita stocului disponibil.
  7. Fiecare participant la campanie poate înscrie în concurs maximum o fotografie / zi.
  8. Ne rezervăm dreptul de a modifica și/ sau completa oricând Regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/ sau înceta și/ sau întrerupe și/ sau prelungi oricând desfășurarea Campaniei, cu condiția ca orice modificări/ completări aduse prevederilor acestui regulament să fi supuse înștiințării prealabile a participanților, cu cel puțin 24 de ore înainte de data la care orice modificare/ completare la Regulament va deveni aplicabilă.