Mulți iubăreți și iubărețe ne-au călcat pragul săptămânile trecute, în căutarea blend-ului perfect. Mulți dintre ei și-au luat o clipă de răgaz pentru a celebra iubirea și a savura o cafea aburindă, din noua Cup of Happy . Și mai mulți s-au grăbit să își arate dragostea și talentul de fotograf la Selfiespot-ul de la Chioșcul Olivo To Go. Tentația a fost mare: cel mai coffee-selfie-lover dintre toți a avut șansa de a câștiga un kit format din 2 cești în ediție limitată Cup of Happy și un pachet de 250 g de cafea boabe. Le mulțumim tuturor participanților pentru selfie-uri și energia pozitivă pe care ne-au împărtășit-o și nouă.

Iată că a sosit momentul să anunțăm câștigătoarea concursului Lovely Selfie. Și norocoasa este….

Lovely Selfie winner

…Ștefania Ioana Chiorean! Felicităăăăări! De acum diminețile tale cu siguranță vor fi mai frumoase și mai drăgăstoase 🙂 .

Au fost prea multe selfieuri frumoase, așa că nu ne-am putut îndura să oferim doar un singur premiu. Drept răsplată pentru dedicarea voastră, am mai extras 3 câștigători, care primesc câte un voucher de discount pentru produsele Prăjitoriei de Cafea Olivo: Adelina Sfoară, Sabina Molocea și Camelia Brișcan.

Felicitări tuturor și să aveți o primăvară minunată, dimineți aromate și zile însorite!