Putem găsi în fiecare zi nenumărate motive pentru a sărbători dragostea și a face cadouri celor dragi. Zâmbetele și mulțumirile sincere primite în schimb sunt doar două dintre ele. Frumusețea unui cadou dăruit din suflet este că aduce mereu o rază de lumină în privirea persoanei iubite. Cana Cup of Happy a fost făurită din dragoste pentru dragoste, oferind o aminitire drăguță și intimă persoanei iubite sau dragi, un motiv de a zâmbi ori de câte ori va citi mesajul personalizat din interiorul cănii: You are my daily cup of happy. Și dacă împreună împărtășiți o dragoste nemărginită pentru cafea, puteți savura un El Ardo originar din Columbia, o cafea cu poveste, disponibilă în Lovers Brew Kit alături de cană.

cover-fb

Valentine’s Day este un bun prilej și pentru noi de a sărbători dragostea pentru voi și desigur, pentru cafea. Din acest motiv, vă facem cadou 2 căni în ediție limitată Cup of Happy și un pachet de boabe de cafea celor mai pasionați dintre voi. Tot ce trebuie să faceți e să vă înscrieți la concursul nostru de selfie-uri la Selfiespot Forget love, fall in coffee*, aflat la chioșcul Olivo.

  1. Vizitează chioșcul Olivo To Go în perioada 13 – 24 februarie
  2. Urmărește săgețile până la Selfiespot, aflat pe partea laterală a chioșcului
  3. Fă-ți un lovely selfie și încarcă-l pe pagina ta de Facebook sau Instagram, împreună cu hashtag-ul #olivocaffe
  4. Dă-ți check in @Olivo Caffe
  5. Așteaptă cu nerăbdare rezultatul concursului 🙂 Pe 25 februarie anunțăm norocosul sau norocoasa care își va savura cafeaua din Cup of Happy.

macheta-online-concurs-kiosk-olivo-valentines-2016

* Selfiespot Forget love, fall in coffee – Regulament campanie

Concursul se desfășoară în perioada 13 – 24 februarie 2016, urmând ca persoana câștigătoare să fie anunțată joi, 25 februarie 2016. Câștigătorul va fi extras prin intermediul site-ului www.random.org. Premiul constă în 2 căni Olivo Cup of Happy și un pachet de 250 g de cafea boabe, în valoare de 140 lei TVA inclus. Sunt eligibile pentru premiu doar postările pe Facebook sau Instagram care îndeplinesc toate condițiile de concurs, și anume:

  • Conțin o fotografie realizată la Selfiespot-ul amplasat pe chioșcul Olivo
  • Conțin hashtag-ul #olivocaffe
  • Conțin check in @Olivo Caffe